La ‘Llefi’ fa un pas enrere; els pals condemnen el Lloreda: l’Àguila recupera la dinàmica

0
    32
    DSC06003.JPG

La Unificació Llefià havia de superar un repte majúscul en la seva visita a Mataró. El camp del Centenari de la capital de El Maresme és un escenari on pocs punts s'escapen en una temporada però el conjunt de Jordi Souto lluitaria per ser una excepció. Paco Ramos va avançar els badalonins quatre minuts després d'iniciar-se partit però la resposta local no va trigar en arribar. El marcador es van mantenir igualat fins al final de la primera part.

A la represa, però, el Mataró va capgirar el marcador i va deixar sense recompensa l'esforç de la 'Llefi'. Amb aquesta derrota, els de Badalona són vuitens a la taula amb 37 punts.

A Tercera Catalana, vam gaudir d'alegries i patiments. La victòria badalonina la vam celebrar precisament a Mataró. El Young Talent va defensar la primera posició de la taula amb un triomf al camp de la Mataronesa. Antonio, José i Josué van donar els tres punts al conjunt de Ricardo Parra. Per la seva part, el Lloreda no va poder tancar la jornada en segona posició després de perdre contra el Singuerlín. Els de Carlos Rodríguez van xutar dos cops al pal durant el primer temps però els visitants es van avançar abans d'arribart al descans (0-1).

D'altra banda, el Pere Gol de Luis Ortega va sumar un meritori punt al camp de l'Arenys amb dianes de Víctor i una altra en pròpia porta (2-2). Malauradament, el Pomar de Jorge Rincón va treure poc profit de la seva visita a Pla d'En Boet. Els locals es van avançar amb un mà a mà però Albert i el nou fitxatge badaloní Otto van capgirar el marcador. El Pomar va jugar amb 10 homes el segon temps per una injusta expulsió d'Alexis i posterior penal que atura Rubén. El Boet remunta amb un fora de joc i a més a més el Pomar tanca el partit amb 8 homes però Otto salva un empat al darrer minut (3-3).

A Quarta Catalana, l'Àguila va superar el Bellvitge B (0-2), el Sistrells va caure contra La Salle Bonanova (3-5) i la UE Bufalà va desaprofitar un 2-0 a favor davant el Turó Peira (2-5).