L’Igualada atura el gran trajecte del Seagull a Les Comes (2-1)

0
    33
    DSC03914.JPG

Tard o d'hora, algú havia de posar punt final a la gran ratxa del Seagull a Segona. Després de sis triomfs seguits, el conjunt de Jordi Ferrón visitava Les Comes. 45 minuts abans, el Collerense havia empatat contra l'Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i era una oportunitat única per distanciar-se encara més de les balears a la taula, principal perseguidor de les gavines a la taula. Malauradament, aquesta suma no s'ha confirmat i les badalonines van perdre per la mínima contra l'Igualada (2-1).

El plantejament defensiu del conjunt local va dificultar el joc habitual de les 'gavines' i va fer possible la victòria local gràcies als gols de Marina Salanova i Judit Pablos. El Seagull ha imposat el seu ritme amb la pilota però no generava ocasions. De fet, el Seagull no es va trobar còmode a la gespa.  «Han fet un molt bon partit, molt intel·ligent. Nosaltres no hem sabut contrarestar el seu joc».

El conjunt de l'Anoia es va mostrar molt ordenat en defensa i molt efectiu en atac, però sense moltes ocasions. El primer gol del partit va arribar al minut 42 de les botes de Marina Salanova, amb un gran xut des de la zona de banquetes, mentre que el segon va ser obra de Judit Pablos, ja a la segona meitat (60') amb un xut des de pràcticament el mig del camp.

Per la seva part, el Seagull, que només va aconseguir retallar distàncies a les acaballes del partit (87') és conscient que les baixes a la zona ofensiva li estan passant factura. Recordem que Serna, Morera i Yosse, la tripleta atacant del Seagull, són baixa per lesió i Ferrón ha de reordenar jornada rere jornada les seves jugadores a la gespa.  Tot i això, Ferrón recorda que el seu equip continua líder, empatat a punts (42) amb el Barça B i a 1 punt del Collerense, principal rival en la lluita per l'única plaça de promoció d'ascens.