La ‘Llefi’ suma un punt agredolç; el Young Talent s’emporta el derbi versus Pere Gol

0
    30
    Unificació Llefià

Primera de jornada de Lliga en el futbol comarcal badaloní superada amb un notable alt. Dues victòries, un empat i una derrota.

Començant per la Unificació Llefià, el conjunt de Jordi Souto va tenir a tocar una remuntada èpica contra l’Europa B. A falta de 17 minuts per a la conclusió, el marcador reflectia un 0-2 en contra. El matx a Llefià es va iniciar sota una fina pluja durant el primer quart d’hora de partit, minuts en què les ocasions no es van produir gaire.

A partir de la mitja hora de partit, la Llefià va gaudir d’ocasions i es van anul·lar dos gols, el segon molt dubtós. Ja al minut 44, l’Europa es va avançar des del punt de penal i els jugadors van marxar a vestidors. En la represa, l’Europa va augmentar la diferència en una nova jugada a pilota aturada i llavors va arribar la gran reacció vermella.Demba va transformar l’1 a 2 de cap i Álex Domínguez va fer embogir el Municipal després de caçar un refús des de la frontal.

Al temps afegit, Saumell hauria pogut culminar la remuntada però el seu xut el va expulsar el travesser. Una llàstima a un gran esforç i reacció badalonina.

A Tercera Catalana, les sensacions no han pogut ser millors. El Young Talent va fer valer la seva etiqueta de favorit al derbi i va superar el Pere Gol a Badalona Sud per 3 gols a 1. Els de Ricard Vila es va avançar al minut 5 de partit però el conjunt de Ricardo Parra va reaccionar amb dianes de Dani Martin i Baby (2).

Per la seva part, el Lloreda va celebrar la mateixa xifra de gols que els seus veïns grocs contra el Calella. Dianes de Raúl Moreno i Luis Aguilera (2).