La Llefià, és humana; nova golejada del Young Talent

0
    28

La Unificació Llefià ha sofert la primera derrota de la temporada al Nou Sardenya davant l'Europa B. El conjunt de Jordi Souto havia iniciat la campanya 2017-2018 amb tres victòries consecutives però el filial arlequinat ha posat punt final a la bona ratxa dels badalonins (2-0).

Els primers minuts de partit a Gràcia van ser sense cap dominador clar i amb poques arribades a porta. La intensitat anava creixent a mesura que passaven els minuts però cap dels dos equips trobava porteria. Els equips anaven al descans sense gols al marcador però a la represa, creixia la intensitat. Al minut 50, arribava el primer gol escapulat, per part de Torrentbó de cap. L'Europa posava una marxa més després del gol, amb clares ocasions que evitaven Francis sota pals.

L'Europa va sentenciar el partit al minut 85 amb un golàs d'Enrique des de fora de l'àrea gran, després d'un rebuig d'un córner. Derrota al Nou Sardenya amb el xiulet final i primera jornada que la Unificació Llefià cau de la primera posició. Aquest diumenge a les 12h, els badalonins s'enfrontaran a casa al CE Mataró, nou líder a la classificació.

El Young Talent no afluixa

A Tercera Catalana Grup IV, el Young Talent és l'equip de Badalona més forma. El conjunt de Ricardo Parra va golejar el Pla d'en Boet a Mataró amb sis dianes molt repartides (6-1). Els mataronins es van avançar al marcador amb gol de Xavi Cortés però ràpidament va reaccionar el conjunt de Sant Roc amb dianes de Josué al primer temps, i Carlos, Heredia (dos gols), Francisco i Ordoñez en pròpia porta. Amb aquest triomf, el Young Talent suma 10 punts de 12 possibles i encapçala la classificació.

El Lloreda també va sumar tres punts davant el Cambrils amb gols d'Alejandro i Marc (2-0). El Pomar per la seva banda va sumar un punt a Badalona davant el Santvicentí (1-1) amb diana badalonina de Sosa. El Pere Gol va notificar el resultat negatiu de la jornada després de caure a Calella per la mínima (2-1).

La UE Bufalà, a la part alta

A Quarta Catalana, n'hi ha dues alegries badalonines. El Sistrells va superar la U. Bellvitge B (3-2) al grup 14, i la UE Bufalà – grup 16 – va sumar el segon triomf contra la Albirrojita BCN (2-3). La creu de la jornada la va patir l'Àguila davant el Chacarita (4-1).