La Llefià s’oxigena a Mollet; el Pomar s’emporta el derbi contra el Pere Gol

0
    60

La victòria que necessitava la Unificació Llefià de Jordi Souto va arribar a un dels camps més difícils de la categoria, el del Mollet (0-1).

El conjunt vermell es va imposar per la mínima a un dels equips en millor dinàmica ascendent durant les darreres setmanes. La diana d’Àlex Saumell al tram final va sentenciar el partit i els punts a favor dels badalonins, abans de la setmana de descans a Primera Catalana.

Amb 23 punts, la Llefi s’allunya de la zona perillosa, però encara haurà de treballar força més per assegurar la permanència. Quan torni la competició, el CF Parets serà el proper rival dels badalonins. Diumenge 6 de març al Municipal de Llefià (12h).

A Segona Catalana, el partit del Lloreda davant el Singuerlín es va suspendre al minut 80 amb el marcador d’empat a dos gols (2-2).

El Pomar s’emporta el derbi

A Tercera Catalana, cara i creu per als conjunts badalonins. La Salut Pere Gol i Pomar van protagonitzar el derbi de la jornada amb una victòria per la mínima a favor dels visitants (1-2).

El Pomar s’enfila fins als 27 punts i té peu i mig a Tercera Catalana. El Pere Gol encara haurà de sentenciar la salvació. Amb 21 punts, els verds tenen el descens a només 4 punts de distància.

Agredolç també va ser l’empat del Young Talent a Badalona Sud davant la Guineueta B (2-2). Amb aquest punt agre, els grocs s’allunyen de l’ascens, a 9 punts de distància.

El seu filial no aixeca el cap i va caure al camp del Marina (3-2) i es troba en posicions de descens, a 4 punts de la permanència.

A Quarta Catalana, el Lloreda B va superar l’Athletic Can Vidalet (0-1) i manté les opcions d’ascens a Tercera. El Pere Gol B va caure al camp de La Florida B (11-1) i el Young Talent C davant el Gornal B (0-3).