La LNFA dona el tret de sortida amb la visita de Rivas Osos a Pomar

  0
  29

  Després d’haver sumat la Copa Catalana i la Copa d’Espanya a les seves vitrines, els Badalona Dracs debuten aquest diumenge, a la LNFA contra Osos Rivas, en partit que es disputarà al camp de Pomar a partir de les 12:30.

  Conjuntant l’equip

  El head coach de l’equip negre-i-plata, Òscar Calatayud, ens explica que l’equip es troba en procés de conjunció; “Els jugadors estrangers acaben d’aterrar, i encara s’han d’adaptar a un nou país i a noves formes de treballar”. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana hem conegut el nom de la darrera incorporació, el jugador ofensiu, Mathias Stookamp. El primer objectiu en ment per a l’entrenador de l’equip badaloní és “arribar a la fase més important de la temporada amb l’equip ben conjuntat per poder afrontar els reptes de la competició, tant en l’àmbit nacional com a Europa”.

  Primer rival Osos, compte amb Black Demons

  Osos Rivas serà el primer rival dels Dracs en aquest campionat de lliga LNFA; “és un equip que ha fitxat molt bé, però nosaltres partim com a favorits”. Sobre els rivals més perillosos d’aquesta temporada, Calatayud ho té clar: “En la nostra conferència, Pioners pot presentar molta batalla. DE cara a la fase final i mirant l’altra conferència, Black Demons manté la base de l’any passat, incorporant a bons jugadors nacionals”

  Europa, el gran repte

  Partint de la base que els Badalona Dracs són els clars favorits per tornar a guanyar la lliga nacional, el gran repte serà la competició europea. Aquesta arribarà en el mes d’abril, amb una eliminatòria a partit únic a França contra els Thonon Black Phanters. Calatayud insisteix en la importància de l’adaptació de l’equip: “Europa ha de ser el nostre gran repte, però dependrà molt d’haver pogut conjuntar tot l’equip. El de França serà un partit contra un rival molt dur, i qui perdi marxarà cap a casa”

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí