“La satisfacció dels pares dels jugadors i el bon ambient és una gran alegria”

  0
  51
  CF Sistrells

  De gaudir dels seus nens des de la grada a formar part de la Junta Directiva i la Presidència del CF Sistrells. Aquest ha estat el salt de Juan Navarro, David Torres i Rafael Senarega fa poc més de mig any. Sense cap mena d’experiència en un club de futbol, la nova tripleta atacant als despatxos de Can Cabanyes va acceptar el repte de dirigir el Club, envoltats d’un grup de persones amb empenta i amb molt a oferir. El Diari de Badalona parla amb la seva nova directiva per conèixer els primers mesos de feina.

  La vostra idea fa un any ja era ser president del Sistrells?

  No, ni de bon tros. Vam presentar un projecte, amb uns plantejaments, però no esperàvem que nosaltres fóssim la candidatura guanyadora. De fet, vam ser l’única candidatura que es va presentar.

  Amb quines prioritats vau arribar al Club?

  Volíem que fos un Sistrells molt unit, que tots els membres que integren l’entitat s’identifiqués amb l’equip del seu barri. I això s’havia d’ aconseguir amb moltes activitats dirigides als nens, més enllà de l’escala esportiva que es veu a la gespa.

  Què us ha sorprès més de la vostra primera experiència com a nova Junta?

  Hi ha molta feina a fer. Des del contacte constant amb la federació, el contacte amb els pares, gestions de secretaria, començar una nova etapa…Formar part d’un club de futbol és feina. Aquest curs, per exemple, tenim escola, més nens i en aquesta dinàmica hem de mantenir.

  Estem parlant d’un cicle de transició per part vostra?

  La nova Junta es troba molt contenta i il·lusionada amb aquest nou projecte i, de moment, no té data de caducitat. Tenim un mandat de sis anys i d’ací a aquest temps ja veurem. Hem començat ara. Volem fer un gran Sistrells a llarg termini.

  Teniu cap referència o model a seguir?

  Treballem a partir dels nostres ideals. S’ha de definir un model propi. Amb idees pròpies.

  No teniu Amateur aquest curs.

  La pròxima temporada el volem recuperar. Els jugadors juvenils voldrien continuar a Can Cabanyes i esperem que hi tingui cabuda. Tot depèn d’altres factors (horaris entrenaments, pressupost, equip…).

  Què destaqueu d’aquests primers mesos de feina?

  Els pares. És la part més positiva que un Club pot tenir. Que els familiars dels jugadors et transmetin la bona feina que s’està fent i et felicitin. S’ha de mantenir aquesta línia de treball.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí