La manca de ritme condemna les ‘gavines’ a Tajonar (3-0)

0
    31
    M.E

El retorn a la competició del Seagull no va ser gaire dolç. Després de més de 40 dies sense jugar cap partit, les ‘gavines’ van patir una derrota a Tajonar contra l’Osasuna. Feia una setmana que les jugadores d’Ana Junyent havien tornat a l’activitat i el conjunt navarrès acumulava més ritme a les cames que les badalonines. El matx a la Ciutat Esportiva navarresa va començar amb l’equip local dominant la possessió de la pilota. Arribades a porteria però que sense clar perill.

Al primer temps, una aproximació de Nuria Garrote va ser de les arribades badalonines més clares. Després d’aconseguir anivellar el partit, es va produir la primera diana local, obra de la davantera catalana María González. Potent xut des de la frontal que no va poder aturar Aida sota pals. Abans del descans, però, nou gerro d’aigua freda amb el segon gol local, justament al minut 45.

A la represa, la reacció del Seagull no va arribar i, novament Sara Carrillo, va sentenciar el matx al minut 51. Al tram final, l’equip de Junyent va intentar escurçar diferències però el gol no va arribar.

Amb aquest derrota, les ‘gavines’ deixen enrere la tercera posició i descendeixen fins a la quarta. Tot i això, encara els hi resta un partit ajornat per disputar. Diumenge, a les 12:00 hores, l’Athletic Club B visita Badalona. Una nova final a superar si es vol seguir aspirant al grup capdavanter de la segona fase de la Reto Iberdrola.