La mateixa fórmula

  0
  68
  Bdn_Olot01.jpg

  30/08/2014 – Debut a casa en la lliga del Badalona, que aquest diumenge  rep l’Elx a Pomar (18.30 h) amb la tranquil·litat que donen els tres punts assolits en l’estrena a Xàtiva.  Els de Manolo González van obtenir una victòria d’ofici, evidenciant que malgrat estan en període de construcció (tot just acaben d’arribar els darrers fitxatges) són un equip competitiu.  “L’equip encara no està format, i hem de ser llestos”, apunta el tècnic escapulat, que aposta per seguir en la mateixa fórmula que va donar els tres primers punts al camp de l’Olímpic:  “Estar ben posats, no encaixar i aprofitar les nostres opcions, al contracop o a pilota aturada”.  “Ve un molt bon equip, l’Elx, i hem de ser conscients del  partit que hem de fer “, afegeix González, que ara té la tasca d’anar acoblant totes les peces d’un equip que es tancarà amb el fitxatge d’un davanter centre a principis d’aquesta pròxima setmana.

  Per rebre l’Elx Manolo González encara no comptarà amb els dos darrers fitxatges, Fran Pineda i Álvaro Vega, que tot just han fet un parell d’entrenaments amb el grup. Per contra si que entra en la llista Joel Huertas, cedit pel Barça. Joan Grasa seguirà sent baixa, tot i que ja està a punt de rebre l’alta i podria debutar en la següent jornada al camp del Nàstic de Tarragona. Fran Bea, pel seu cantó, té molèsties i deixarà el seu lloc a l’11 titular a Raúl Torres, que ja va jugar uns minuts a Xàtiva. Així, l’11 que presentarà el Badalona podria estar format per Marcos a la porteria, defensa de 4 amb Fran Grima, Amantini, Sierra i Bermudo, Juanjo Prior i Toni Lao en el doble pivot, Carracedo per la dreta, Abraham per l’esquerra, Raúl Torres en la mitja punta i Manu Balda al davant.

  L’Elx també va guanyar en la primera jornada de lliga, imposant-se a l’Hospitalet per 2-1. Els de Vicente Mir també s’han renovat força aquest estiu, amb 11 incorporacions:  Pol, Pepe Romero, Luca Lotti, Jordi Hostench, Mario Arqués, Rafa Gálvez, Joaquín, Christensen, Tamayo, Franco Fragapane i l’exescapulat Moha Traoré, que per una lesió no podrà enfrontar-se al seu exequip.