La millor Moore dóna a Cruz l’opció de guanyar el segon anell (79-85)

  0
  Cu88wk1WcAAVtZS.jpg

  17/10/2016 – L’aler de les Lynx completa una exhibició (31 punts) per forçar el cinquè partit de la final de la WNBA a Minnesota.

   

  Al vigent campió se l’ha de liquidar dues vegades per tal de derrotar-lo. Completant una demostració de caràcter i convicció, les Minnesota Lynx d’Anna Cruz recuperarien el factor pista en el quart partit de la final de la WNBA, imposant-se a les Sparks davant prop de 13.000 aficionats al Staples Center de Los Ángeles.

   

  L’actuació de Maya Moore, absolutament estratosfèrica, seria el motor principal de la reacció de les Lynx. L’aler s’acostaria al triple doble amb 31 punts, 9 rebots i 5 assistències i evitaria que les Sparks poguessin celebrar el títol a casa (2-2).

   

  Sota l’atenta mirada de llegendes com Magic Johnson i Kobe Bryant, la franquícia entrenada per Cheryl Reeve mantindria la iniciativa durant els dos primers períodes (40-46) i arribaria a gaudir d’una renda de 10 punts en el tercer acte (42-52).

   

  Les Sparks es recuperarien a través del triple (59-60), però Moore contestaria cada tir exterior local amb la mateixa moneda (59-65). Malgrat que Los Ángeles arribaria a empatar (69-69), l’agressiva defensa de les Lynx evitaria que el partit canviés totalment de tendència.

   

  A 17 segons per la conclusió (77-79) arribaria un error arbitral que marcaria l’encontre. Minnesota cometria violació de vuit segons amb la pilota en camp propi, concessió que els col·legiats no sancionarien. La jugada acabaria amb falta sobre Brunson i amb dos tirs lliures anotats per les Lynx (77-81). Tot seguit, Moore s’encarregaria de sentenciar des de la línia de personal (79-85).

   

  Pel que fa a Anna Cruz, la badalonina continua gaudint de poc protagonisme en aquestes finals, ja que es va incorporar molt tard a la franquícia. L’exterior acabaria repartint 2 assistències en 6 minuts a pista.

   

  Aquest dijous, la WNBA es decidirà a Minnesota en el cinquè partit d’una sèrie totalment èpica. Cruz pot guanyar el seu segon anell de campiona només una setmana abans de complir 30 anys. Sens dubte, aquest seria el millor regal possible per la de Badalona.