La Minguella aconsegueix l’ascens a l’últim segon de temporada (75 a 76)

  0
  IMG-20130513-WA0001.jpg

  13(05/2013
  Albert Navarro va anotar un tir lliure a falta de  menys d'un segon i va certificar el retorn dels de Casagemes a la Copa Catalunya. A més, la Minguella jugarà la fase amb els 1rs per ser campiona de 1a catalana

  La Minguella va aconseguir per fi l'objectiu que perseguia durant tota la temporada: el retorn a la Copa Catalunya.

  La setmana passada va deixar escapar la primera oportunitat d'aconseguir-ho, però dissabte, a Ripoll, no va fallar i el va certificar.

  Amb aquest triomf, els de Pere Garcia no només aconsegueixen l'ascens sinó que a més optaran a ser el campions de la 1a catalana, jugant una fase amb els altres 1rs de cada grup.

  L'alegria de l'exit va ser encara més desfermada perquè el Ripoll no ho va posar gens fàcil i no es va decidir fins al final.

  Després d'una primera part dominada per la Minguella, gràcies a un gran joc d'equip i al domini del rebot (37 a 46), els locals van saber endurir el partit i ajustar el marcador per tenir les seves opcions (63 a 63 min 30).

  En un últim quart de nervis, en que el desencert va ser la tònica general, la Minguella va mantenir-se al partit amb un immens Marcos Jurado (29 de valoració).

  Amb empat a 75 i 15 segons per disputar-se, Rabaseda -germà de l'aler blaugrana- va fallar el triple de la victòria i en el rebot, amb menys d'un segon per disputar-se, Navarro va ser objecte d'una falta polèmica.
  El badaloní va anotar un dels dos tirs lliures i els blaus van aconseguir el triomf i el preuat ascens.

  Demà sortiran els horaris de la fase final que permetrà a la Minguella, disputar el campionat de 1a catalana.