La Penya debuta amb victòria i rotacions (36 a 72)

0
    42
    j2.JPG

14/05/2013
    Els de Paco Redondo no van tenir problemes per desfer-se de l'Azpeitia i avui jugaran 2 partits que es podran seguir per aquest enllaç

El júnior de la Penya va debutar amb victòria al campionat d'Espanya en vèncer a l'Azpeitia per 36 a 72 en un partit en el que Paco Redondo va fer encara més rotacions de les que sol fer.

Així, Agustí Sans no va jugar, Bauzà ho va fer 5 minuts, Nogués 13 i Abalde 19.

El partit va tenir història durant 5 minuts (6 a 8).

A partir d'aquell moment, els verd-i-negres va imposar la seva superioritat per acabar el quart amb un clar avantatge (11 a 26).

Tot i que l'Azpeitia no es va tornar boig amb la defensa de la Penya, i només va perdre 17 pilotes -menys de les que han perdut alguns dels rivals verd-i-negres al NIJT- no va trobar bones posicions de tir i es va quedar amb uns percentatges horribles: 27% en t/2 i 13% en triples.

La defensa dels de Badalona no va afluixar i els bascos es van quedar en només 2 punts al segon quart (13 a 42).

En una segona part de tràmit, tothom va tenir minuts i l'Azpeitia es va poder deixar anar una mica.
    Guallar i Gomila amb 14 punts cada un van ser els millors verd-i-negres.

El júnior jugarà avui dos partits seguits. A les 18h contra el Heidelberg canari, corresponent a la 3a jornada, i a les 20h contra l'instituto Rosalia, el partit que havien de jugar diumenge en l'inici del campionat.