La Minguella amarra el derbi a Casagemes (55 a 48)

31
    12.JPG

07/10/2013
    Els de Pere Garcia van controlar les estrelles de l'UBSA i van fer valer el coixí aconseguit entre el 3r i 4rt període

La Minguella va aconseguir el 2n triomf de la temporada en vèncer a l'UBSA en el derbi comarcal de la jornada per 55 a 48.

Els de Pere Garcia van fer bo el coixí que van aconseguir entre el 3r i últim període i va assegurar el triomf amb una defensa molt intensa que va anul·lar als adrianencs.
    En una 1a part molt agressiva però poc efectiva, només l'encert exterior de Crespo i Bartu va permetre als visitants marxar per davant (27 a 31).
    La Minguella no tenia prou paciència per atacar, però al darrere es tancava molt bé per fer estavellar les penetracions de l'UBSA un cop tenia controlat als seus jugadors importants.

Les accions de Tomeu entre el final del 3r quart i l'inici de l'últim van permetre als locals obrir un ràpid forat (42 a 33), que va donar molt d'aire quan els 2 equips es van quedar 2 minuts clavats sense anotar (44 a 37).

La Minguella semblava tenir el partit controlat (50 a 43) però no estava prou fluid en atac com per sentenciar-lo, fins que després d'un rebot ofensiu i d'esgotar novament la possessió, Navarro va clavar el triple definitiu quan quedaven menys de 2 minuts (54 a 43).

L'UBSA, conscient que l'average amb la Minguella serà important, va seguir treballant fins el final i va reduir la diferència fins els 7 punts finals (55 a 48).

El proper partit de la Minguella serà el diumenge a les 12:30 al camp del Prat, mentre que l'UBSA tornarà a competir dissabte a les 19:30 a casa contra el Sant Narcís.