El Natzaret no dóna opció a l’Argentona (83 a 64)

0
    29
    18.JPG

07/10/2013
    La bona defensa al 2n quart i l'encert exterior quan l'Argentona es va posar en zona van ser les claus de la 3a victòria dels de Victor Carrasco

El Natzaret es va tornar a fer fort a casa i va aconseguir el 3r triomf de la temporada en vèncer a l'Argentona per 83 a 64

Els de Víctor Carrasco van dominar el partit des del 2n quart i van acabar jugant a plaer contra un Argentona que ho va intentar fins el final, però que va acabar més pendent dels àrbitres.

El Natzaret va sortir més concentrat que en els 3 partits anteriors tot i que al davant es va trobar un equip amb les idees clares (17 a 18).
    A partir del 2n període però, tot va canviar. La 3a falta de Margui va permetre al Natzaret jugar amb un equip més petit i començar a ser una amenaça des de la línia exterior
    L'encert en els triples i la bona defensa van obrir un forat que a la fi va acabar sent definitiu (41 a 25).

A la represa, el desencert inicial dels 2 equips, que només van poder anotar 2 punts en 4 minuts, va ser trencat pel Natzaret quan l'Argentona es va posar en zona
    De les 5 defenses zonals que van fer els del Maresme, els locals van anotar 4 triples per trencar definitivament el partit (63 a 40)

L'Argentona sempre ho va intentar però no van ajudar les tècniques xiulades a l'entrenador, Raül Laita, i a l'aler, Seidi.

Nil Santiago (17 punts), Corella (15), Jérez (12) i Riera (10) van ser els més destacats d'un Natzaret que escala fins la 3a plaça, només per darrere d'El Masnou, que segueix invicte.

El proper partit dels de Victor Carrasco serà el proper dissabte a les 19:30 a la pista del Sant Fruitós.