La Minguella B competeix però no en te prou a Gràcia (83 a 65)

39
    11.JPG

26/02/2014
    els blaus van competir fins l'últim quart, pe`ro se'ls va acabar la benzina

La Minguella B no va poder endur-se la victòria a la pista del Vedruna Gràcia, el 3r classificat, i va acabar cedint per 83 a 65 en un partit en el que va competir durant molts minuts.
    Els de Sergio Ortilles van dominar el matx en els primers compassos, es van refer d'una primera estravada del Vedruna i van mantenir opcions fins el final, però els va faltar forces per materialitzar-les.

En un primer quart amb molt de ritme, els blaus se sentien còmodes i tancaven el període amb avantatge (14 a 17). A la meitat del 2n, la intensitat defensiva del Vedruna gracia semblava trencar el matx. Un 10 a 0 va desfer la igualada del 20 a 21 al 30 a 21. Els de Casagemas però, es van refer, i carregant el joc interior van aturar el cop per mantenir-se amb opcions (41 a 34).

A la represa l'intercanvi de cistelles denotava la igualtat el matx, i els locals van poder eixamplar una mica més la diferència gràcies a l'encert en el tir lliure per encarar l'últim quart amb 11 punts d'avantatge

La Minguella B va seguir lluitant i va acostar-se a 8 (72 a 64), però començava a anar justa de benzina, i en una pilota perduda va cometre una antiesportiva que va anar seguida d'una tècnica. Els locals no van desaprofitar l'oportunitat i van sentenciar el matx.

La derrota segueix deixant a la Minguella B a 2 partits de no baixar directament quan queden jornades. Aquest diumenge a les 19:30 mirarà de tornar a fer-se fort a Casagemas contra el Montgat B