La Minguella B deixa escapar una oportunitat d’or (68 a 51)

0
    29

19/03/2014
    Els de Casagemas van caure a la pista del Sese B, el cuer de la competició

El sènior b de al Minguella va deixar escapar una molt bona oportunitat per sortir de la zona de descens directe i va caure a la pista del Sese B, l'últim classificat, per 68 a 51
    Els de Sergi Ortilles van fer un partit irregular, en el que tot i dominar algunes fases del matx, mai es van sentir còmodes. A més van acabar pagant el desastrós percentatge des del tir lliure (9 de 25).

Tot i el mal 1r quart dels dos equips, amb errades a banda i banda d ela pista, els de Casagemas van marxar per davant en el marcador (10 a 13).

Al 2n període, els badalonins van intensificar la defensa i es van arribar a posar 7 amunt, però els barcelonins van reaccionar amb un parcial de 14 a 3 (32 a 2 min 20). Al descans la Minguella B ja duia un 3 de 12 en tirs lliures.

A la tornada dels vestidors, de nou va ser la Minguella B la que portava la iniciativa del partit (40 a 41), però 3 pilotes perdudes al tram final de quart van donar aire de nou als locals (48 a 44).
    A l'últim quart la igualtat es va desfer per complet. Els de Sergio Ortilles no van ser capaços d'anotar fins el minut 8 de quart, i quan ho van fer, el Sese B ja guanyava de 12.

Tot i la derrota els blaus mantenen intactes les opcions de sortir del descens directe si guanyen els següents partits contra rivals directes. El 1r serà aquest diumenge a les 19:30 a casa contra el Cic.