CiU proposa que les primeres hores de pàrquing al port siguin gratuïtes

  0
  AccésPortBadalona.jpg

  20/03/2014 – La federació insta a plantejar-se si l'aparcament de pagament és més perjudicial que beneficiós per a l'instal·lació portuària.

  El president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, ha proposat aquesta setmana a la direcció de Marina Badalona que l’aparcament del Port sigui gratuït les dues primeres hores, en la línia del que fan els centres comercials i d’oci de moltes ciutats. El regidor de CiU considera que “aquesta podria ser una bona mesura per a fer més atractiva la visita al recinte i als seus establiments de restauració”, i ha suggerit que la mesura “es posi en marxa en el proper mes”.

   

  Alhora, Falcó ha plantejat a Marina Badalona “que, paral·lelament a la implantació d’aquesta mesura, s’estudiï l’impacte que per al recinte i per a la mobilitat de l’entorn tindria eliminar definitivament les barreres, perquè es podria arribar a determinar que l’aparcament actua com a element més perjudicial que beneficiós per al Port, en el sentit que no estimula que els badalonins s’hi acostin per a passar-hi estones de lleure”.

   

  Ferran Falcó ha dit que “mentre no arriben l’hotel i el canal, cal promocionar el recinte esportiu, pesquer i d’oci amb accions que en potenciïn l’atractiu, com ara facilitant-hi l’aparcament o organitzant-hi més activitats”. “Una bona opció podria ser, per exemple, que un dels principals concerts de les festes es faci al Port, o que acolli fires que durant tot l’any es fan en recintes oberts”.