La Minguella B dóna la sorpresa (70 a 67)

0
    29

03/02/2013
    Els de Sergi Ortilles van poder amb la Salle Horta, en un partit que va tenir de tot

El sènior B de la Minguella va donar la sorpresa de la jornada i es va imposar a la Salle Horta, un equip que s'ha passat mitja temporada com a 2n classificat, per 70 a 67 a la pròrroga.

Els de Sergi Ortilles han canviat radicalment des del relleu a la banqueta i ara competeixen tots els partits. Amb una energia i una confiança extraordinaria, els blaus van dominar gairebé tot el partit.
    Després d'un inici travat i amb molts dubtes, la Minguella va ser la que va colpejar primer (5 a 0), però la Salle Horta es va refer des del tir lliure per acabar el quart igualat (13 a 15).

Al 2n, els de Casagemas van col·lapsar l'atac dels barcelonins. Ben posicionats, tancats i amb moltes ajudes, van provocar molts errors dels visitants i els van castigar amb un joc ràpid i letal. Així, els de Serg Ortilles van marxar 13 amunt al descans (37 a 24) i van arribar a gaudir d'una màxima diferència de 19 punts (43 a 24).

Llavors, una antiesportiva ho va canviar tot. Va ser l'excusa perfecte per la reacció dels d'Horta, que van apujar la pressió i amb un Poch molt superior van començar a retallar la diferència.
    La remuntada hagués estat més efectiva de no ser pels molts errors des del tir lliure que van cometre els verds. Així, al final del 3r quart la Minguella B mantenia una renda de 10 punts però la Salle Horta era la que duia la iniciativa del matx.

A falta d'un minut, els locals es mantenien un punt amunt (54 a 53). Cada cistella costava un món. Cuartero va avançar la Minguella B des del tir lliure però Poch va empatar amb un triple increïble (56 a 56). Pastor va fallar en el darrer atac de la Minguella B i afortunadament, la Salle Horta no va arribar a llançar.

Tot i que els visitants eren els que havien remuntat, va ser la Minguella B la que va creure més en la victòria. Donant-ho tot a cada defensa i amb molta seguretat des del tir lliure, va dominar el temps extra tot i l'exhibició de Poch.
    L'exjugador del Natzaret va tenir 2 tirs lliures per empatar el matx a falta de 9 segons, però només en va anotar 1 i la victòria, merescuda, es va quedar a Badalona.

El proper partit dels blaus serà diumenge, a les 17:30, a la pista del Ciutat Vella.