El Santa Coloma torna a veure’s superat a domicili (85 a 66)

35
    j17.JPG

03/04/2013
    Els de Toni Suàrez van anar sempre a remoc del Vedruna Gràcia, que va ser superior en tot

El Santa Coloma va patir la 3a derrota de la temporada, la 2a seguida a domicili, en perdre clarament a la pista del Vedruna Gracia per 85 a 66

Com va passar fa 15 dies al camp del Ciutat Vella, els de Toni Suàrez es van veure superats en tots els aspectes pel conjunt barceloní. La superioritat física dels de Gràcia va fer inútil la lluita pel rebot, i l'encert exterior va obligar al Santa Coloma a anar sempre a remolc.

Al 2n quart, els vermells van aconseguir aturar la sangria, però en atac mai es van sentir còmodes i van marxar al descans 8 avall (41 a 33).
    A la represa, el Santa Coloma ho va seguir intentant, però 3 triples seguits van dinamitar el partit (54 a 40). La dinàmica del 3 quart es va mantenir, i l'extraordinari últim quart de Garcia va impedir qualsevol intent de remuntada.

Amb aquesta derrota el Santa Coloma es manté líder però ja no té més marge d'error. El proper partit dels colomencs serà dimecres 12 de febrer a les 21:30 contra el Montgat B.