La Minguella B fa mig pas per sortir del descens (83 a 76)

0
    27

26/03/2014
    Els de Sergio Ortilles van vèncer un rival directe però se'ls va escapar l'average i segueixen a la zona de descens directe

La Minguella B va tenir a les seves mans fer un pas de gegant per evitar el descens directe, però no va rematar la feina i en va fer un de petit.

Els de Casagemas van guanyar al Cic, el principal rival per evitar el descens a la 3a Catalana, però no van ser capaços de recuperar-li l'average d'11 punts. I això que durant molts minuts van guanyar per més que aquesta diferència, però un 3+1 al tram final ho va evitar.

A l'inici, l'encert exterior del CIC va marcar el 1r període. Els barcelonins van anotar 4 triples en els 5 primers minuts per obrir un forat (9 a 21).
    La Minguella B però, lluny de baixar els braços com hagués fet a l'inici de la temporada, va seguir lluitant, i des de la defensa, va ser capaç de capgirar el marcador.

Ja abans del quart, va retallar la diferència (19 a 23), i al 2n quart va ser molt superior als visitants, per marcar als vestidors virtualment fora del descens directe (46 a 33).

A la 2a part, els dos equips van estar força erràtics però van ser els de Sergio Ortilles els que ho van aprofitar per aconseguir el màxim avantatge (50 a 33).
    De nou però, el tir exterior va rescatar al Cic i la diferència es va estabilitzar al voltant dels 10 punts (62 a 51 min 30).

A l'últim quart els minuts passaven i la sensació era que a la Minguella B ja no se li escaparia el partit, però hauria de lluitar per l'average. A l'últim minut però, el Cic va ser capaç de treure una jugada de 3+1, i les opcions de recuperar-lo es van esfumar.

Ara queden 6 partits i la Minguella B ha de guanyar, com a mínim, un partit més que els barcelonins, o implicar a l'UBSA B i l'Alella, els 2 amb només un triomf més, a la lluita.

El proper partit dels de Casagemas serà dissabte, a les 19:30, a la pista del Guinardó.