Les Zaragoza Mustangs guanyen a les Dracs Girls en la segona pròrroga

0
    32

26/03/2014 – El partit va finalitzar amb un empat de 14, però a la segona pròrroga una anotació de Mariana Moccero donaria la victòria a les Mustangs amb un 20 a 26.

El passat dissabte, 22 de març, es va viure a Montigalà un dels partits més emocionats del cap de setmana, en aquest cas a la LNFA Femenina, es van necessitar dos pròrrogues per a conèixer qui anava a emportar-se la trobada.

Començava la trobada amb la possessió de l’oval per a les Badalona Dracs, en el sorteig. Les jugades tant de pas com de carrera per a les noies de Peter Brugnani sortien i va ser com una carrera de Claudia Pont qui aconseguia la primera anotació del partit. Amb una jugada de pas s’aconseguiria l’extrapoint, posant per davant en el marcador l’equip badaloní amb un 8 a 0. Les Zaragoza Mustangs intentaries donar la rèplica, però la defensa de les Dracs s’ho posaria per moments en situació difícil. El joc de carrera de Zaragoza faria moure les cadenes i Melanie Vasquez aconseguiria anotar, a falta de poc més de dos minuts per finalitzar el primer quart, l’extrapoint que va ser bloquejat per les dones de Badalona, quedant el 8 a 6 al final d’aquest quart. En el segon quart, les defenses d’ambdós equips s’apoderaven del partit i encara movent cadenes els dos equips, no aconseguien anotar fins que el rellotge del partit li faltaven tres minuts després de diverses jugades de les saragossanes, un pas al buit a Andrea López i una petita carrera aconseguirien anotar. L’extrapoint ho convertia Lucía Sierra i posaven per davant a les Mustangs amb el 8 a 14 que s’arribaria al descans.

Els ajustos per part de les entrenadores es farien més visibles durant la segona part, al fer-se les defenses amb el partit. Un únic descuit de les Zaragoza Mustangs va fer que una jugada de carrera per part de la quarterback de Dracs, Laura Tristán-Polo, que faria empatar el partit. En l’últim quart no van haver-hi anotacions i es va arribar a l’empat a 14 al final del partit i amb ell a la primera pròrroga, on una anotació de Sandra Aguilar per a Dracs i una de Mariana Moccero per a Mustangs, tornaven a empatar a 20 i provocaria una nova segona pròrroga. Però en aquesta ocasió, de nou Moccero tornar a marcar en el marcador deixant-lo a 20 a 26 i donant la victòria a les Zaragoza Mustangs.