La Minguella B per fi s’estrena (48 a 44)

  0
  j10.JPG

  19/11/2013
  Els de Francesc Pàez van sumar el 1r triomf de la temporada contra el Guinardó, un rival directe

  El sènior B de la Minguella va aconseguir per fi el 1r triomf de la temporada en vèncer al Guinardó, un rival directe, per 48 a 44.
  Amb aquest triomf, tot i que els de Casagemes segueixen cuers, estan empatats amb el propi Guinardó i el Sese B, i a un únic partit de l'UBSA B.

  Com ja indica el marcador, la victòria va ser dramàtica, i els jugadors la van haver de lluitar molt. A la 1a part, els de Francesc Pàez van fer el millor joc de la temporada, o com a mínim el més consistent

  Amb una molt bona predisposició defensiva, en atac hi havia la calma suficient per moure la pilota amb criteri i trobar bones situacions. L'únic però va ser que l'equip no va trobar oportunitats per córrer i anotar en situacions més senzilles.
  Tot i això, la suma de tots aquests factors van permetre a la Minguella B gaudir del màxim avantatge durant tota la temporada (30 a 15 min 20). 

  A la represa però, tot va canviar. Malgrat que en defensa els de Casagemes van seguir en la línia, en atac, les pressions del Guinardó van fer perdre el cap a la Minguella B. Així, a falta de 3 minuts dels de Barcelona es van posar a 2 punts, però dues bones accions de Dani Cuartero, amb un triple sobre la botzina de possessió i una entrada amb rectificat, van segellar la victòria.

  Els de Francesc Pàez miraran de sumar el 2n triomf de la temporada el diumenge a les 12:30 a la pista de l'Alella, un altre rival de la zona baixa.