35
    DSC_0366.JPG

19/11/2013
    Els de Toni Aragón van perdre el 5è partit consecutiu

El sènior B de l'UBSA va patir la 5a derrota consecutiva de la temporada en caure a la pista del Vedruna Gràcia per 82 a 67

Novament els de Toni Aragón van lluitar, van competir, però no en van tenir prou per guanyar a una de les pistes més difícils de la competitició.
    Els barcelonins van ser molt superiors prop de l'anella, on van imposar el seu físic tant per anotar i rebotejar com per intimidar.

Malgrat el desavantatge físic i que els de Gracia són un equip molt més rodat, els adrianencs van competir fins el final i tant al 3r quart com a l'últim període es van acostar als locals.
    Al final però, els va faltar fe per creure en la victòria i en els darrers minuts es van deixar anar.

L'UBSA B tindrà una nova oportunitat dissabte a les 17:45 al Can Ricart contra el Montgat B