La Minguella certifica el seu descens; el Natzaret supera la final de Sant Cugat

  0
  48
  Da17t3aW0AUZ4DX.jpg
  En categoria femenina, els equips ja desitgen que finalitzi la temporada per fer un ‘reset’ i arrencar el nou curs amb els objectius renovats.
  A Copa Catalunya, el Joventut Femení va caure a la pista del Bencriada (76-49) i aquest dissabte es disputarà a La Plana el darrer partit a Copa contra l’Igualada.
  A Primera Catalana, la Minguella va confirmar el seu descens a Segona Catalana després de caure en un disputat partit a Casagemes contra el CN Sabadell (50-57). Tot i lluitar i disputar les darreres jornades amb més intensitat contra rivals de la part alta de la taula, les de Carles Esteve no han pogut salvar la categoria. Per la seva banda, el Natzaret de Ricard Gómez s’aferra a la salvació directa i ho té molt a prop. Les badalonines van superar el Sant Cugat a domicili (57-63) i es troben a una única victòria de les posicions de permanència. A Segona, Círcol i Llefià van caure versus Barça B (58-68) i Ripollet (63-46), respectivament. 
  Les alegries a Tercera les vam viure a Llefià en el derbi badaloní entre el filial de l’equip local i el Badalonès (57-44), al centre parroquial entre Sant Josep i Joventut B (75-38) i a Pomar a favor del Círcol B contra el Sant Andreu Natzaret B (44-87). La Minguella B va caure contra el Sant Pol (45-55).