ENTREVISTA. Irina: “Jugar contra els millors rivals em motiva i ara estic en el meu estat de forma més dolç”

  0
  74
  DSC07689.JPG

  Amb 16 gols, Irina Uribe (1998) és la gran referència ofensiva del Seagull aquesta temporada. Les lesions de llarga durada i les baixes atacants durant el curs ha obligat a la davantera blava a exigir-se més en l'atac i així ho ha demostrat, tancant el curs amb cinc dianes en les darreres quatre jornades i en un estat de forma magistral. 
   

  Segon curs a Badalona i segona promoció d'ascens que disputaràs. Com ho afrontes i com valores l'enfrontament contra el Tacón?
  Estic contenta perquè la temporada anterior vaig disputar el meu primer play-off i vam caure en una lliga de grups. Aquesta edició volia una eliminatòria per viure una promoció d'ascens diferent. Rival complicat? En un play-off tots són adversaris difícils tot i que hi ha alguns equips amb més renom que altres. Segurament jugarem contra l'equip que la resta de participants no volia però això és un play-off i hem de lluitar.

  Et motiva jugar contra un dels aspirants?
  Jugar contra els millors rivals em motiva més perquè això vol dir que pots arribar a Primera Divisió després de superar els equips amb més renom.

  Heu finalitzat el primer capítol del curs amb unes sensacions immillorables i a nivell personal amb 5 gols en quatre partits.
  L'equip ha tancat la lliga regular en una dinàmica positiva i això s'ha reflectit en els meus resultats. Estic en el meu millor moment al Seagull. L'equip arriba a la promoció amb millors sensacions tot i les baixes.

  Això t'ha fet agafar més responsabilitats ofensives.
  Jugar més minuts i tenir la confiança de l'entrenador ajuda. Aquesta temporada hem patit moltes baixes i això ens ha unit encara més com a equip. Hem de gaudir les victòries totes unides i esperem recuperar efectius de cara al play-off.

  Com has vist la teva evolució en aquest any i mig a Badalona?
  No va ser fàcil l'adaptació perquè no coneixia l'equip però ara estic en el millor moment.

  Hi ha candidats amb més opcions d'ascens que altres?
  Els equips amb més recursos tenen més renom, i si a més a més hi ha candidats amb equips a Primera Divisió masculina encara més. La feina s'ha de demostrar a la gespa i no tenim por a cap equip. Tenim bones sensacions i resultats al nostre Estadi. És un factor clau i això ajuda però no resolt una eliminatòria.