La Minguella es fon al tram final (75 a 78)

0
    64
    4.JPG
    24/09/2013
    Els de Casagemes guanyaven de 12 al 3r quart, però els va faltar oxigen per rematar a l'Argentona, que va culminar la remuntada a la pròrroga

La Minguella va caure a casa contra l'Argentona per 75 a 78 en un partit que va tenir dominat durant molts minuts

Els de Pere Garcia van jugar un molt bon bàsquet els 3 primers quarts, aconseguint un avantatge de 16 punts al segon període.
    A la represa, com era d'esperar, l'Argentona va saber ajustar el partit, però de nou els de Casagemes van estirar la goma per posar-se 12 amunt al final del 3r quart

A partir d'aquell moment, a la Minguella li va falta oxigen, va prendre males decisions, i va donar vida als del Maresme, que ho van aprofitar.
    L'encert exterior de Gómez va ajustar el partit per dur-lo a una pròrroga que tots dos conjunts van intentar evitar sense encert.

Al temps extra, l'Argentona va estar millor mentalment i va aconseguir una renda de 6 punts, que ni un triple a la desesperada de Valle ni una recuperació de pilota amb cistella en els últims segons, van fer canviar el signe del partit.

El millor de la Minguella va tornar a ser Albert Valle, autor de 22 punts. Els de Pere Garcia tornaran a jugar dissabte a les 19:30 a la pista del Sant Fruitós.