El Natzaret es refà de la mala estrena a costa del Vic (78 a 68)

0
    27
    2.JPG

24/09/2013
    Els de Victor Carrasco van trencar el partit quan van poder imposar el seu joc de defensa i contraatacs

El Natzaret va aconseguir la primera victòria de la temporada en derrotar el Vic a casa per 78 a 68.

Tot i que els de V´ictor Carrasco encara són lluny de ser constants els 40 minuts, van estar molt més concentrats que en el partit anterior, i van aprofitar els bons moments en defensa per córrer i trencar el partit.

Així, tot i un mal inici en que la falta d'intensitat va permetre al Vic sumar molt des de l'1 contra 1, els ajustos en defensa zonal al segon període van canviar el partit, el Natzaret va poder córrer, i va anotar 28 punts per marxar 13 amunt al descans (43 a 30).

A la represa van ser els d'Osona els que amb una defensa zonal i l'encert de Garrote -el gran referent ofensiu- van ajustar el marcador de nou, (57 a 52) però 3 bones defenses amb 3 bons atacs, i la sang freda de Riera al tram final, van evitar la remuntada.

Riera amb 17 punts i Cid amb 13 van ser els més destacats del Natzaret, que tornarà a jugar diumenge a les 19:15 a la pista del C.N Terrassa.