La Minguella fa un pas endavant per l’ascens eliminant un rival directe (73 a 69)

0
    32
    5c5 pas definitiu.JPG

15/04/2012
    Els de Pere Garcia es van imposar en els últims minuts al Neus, al que li treuen 2 partits i l'average quan queden 3 jornades

La Minguella va aconseguir una victòria de molts quirats per ser l'any que ve a la Copa Catalunya.
    Els de Pere Garcia es van desfer del Neus, al que deixen a dos partits i l'average quan queden només 3 jornades.

Amb aquesta victòria, els blaus gairebé asseguren la tercera plaça que dóna accés a fer la fase de tercers per pujar de categoria, i tenen totes les opcions de quedar segons si vencen al Sant Narcís (dissabte 19h a Girona).

Np ho van tenir gens fàcil però, perquè tot i manar durant gairebé tot el partit, el Neus sempre es va tornar a enganxar en el marcador.

La bona sortida inicial de la Minguella (5 a 0 i 12 a 4) va ser contestada amb 5 punts seguits de Plaza i 4 de Hernandez per tancar el quart (18 a 14).

A l'inici del segon període, els colomencs es van arribar a posar per davant amb un triple de Ciudad (18 a 19) i gràcies a la millora defensiva van mantenir la igualtat.
    Només els errors en els tirs lliures van fer que marxessin 2 avall a la mitja part (33 a 31).

A la represa Chus Azor tornava a capgirar el marcador, però la reacció va ser immediata i un parcial inicial de 8 a 0 va arribar a obrir un forat de 9 punts (47 a 38).
    Però novament de la mà d'Azor, molt inspirat en el llançament exterior, i amb l'empenta del rebot ofensiu, el Neus va igualar el partit (59 a 56).

En l'últim període els nervis van marcar els primers compassos en el que cap equip va anotar en els 2 primers minuts.
    Ho va fer la Minguella que va eixamplar la diferència a 7 (63 a 56) però novament amb Azor de protagonista, i amb l'ajut de Plaza, el Neus va empatar el partit.

Es va entrar 70 a 69 en l'últim minut, i tot i que Nil Colomer només va anotar un tir lliure, la jugada de pissarra del Neus no va sortir bé i no van ni poder llançar.