La Minguella ja funciona

0
    18

11/11/2014 – Els blaus, amb l'equip al complet, van guanyar amb superioritat el derbi a Sant Josep. Círcol i Natzaret tornen a guanyar.

La Minguella no dóna opcions

El derbi de la jornada es jugava a Sant Josep, però va ser la Minguella la que va posar-hi el bàsquet.

Al primer quart van agafar els primers avantatges que ja no van deixar en tot el partit. Els de Pere Garcia van controlar el rebot i van poder córrer.

El Sant Josep només va anotar 2 punts en 9 minuts. Tot i així el 9-19 del primer quart deixava opcions als parroquials a tornar a entrar al partit.

El segon quart va ser més igualat amb la Minguella mantenint les distàncies. Però a la represa el partit es va trencar definitivament.

El desencert i les males seleccions de tir del Sant Josep les va aprofitar la Minguella per arribar als 25 d’avantatge. Amb el partit controlat, els blaus només havien de mantenir la intensitat fins el final.

Però amb el partit pràcticament decidit, el Sant Josep es va despertar i de la mà de Carles Olivares va començar a pressionar i a anotar triples per posar-se a només 7 punts a falta d’un minut.

La Minguella, tot i relaxar-se als minuts finals, ja tenia el partit controlat fins el 69-62.

Amb aquesta victòria els blaus es col.loquen quarts a la classificació i dissabte a les 19.15h reben a Casagemes un rival directe i empatat a victòries en aquesta part alta, l’Igualada. Amb l’equip al complet estan fen un gran joc que han de confirmar la propera jornada.

El Sant Josep també té un partit important aquest diumenge a La Plana 17.45, en un altre derbi amb el Círcol. Tots dos equips empaten ara a 4 victòries.

Andreu Lladó guia el Círcol

El Círcol va sumar aquesta quarta victòria gràcies a la bona defensa i al lideratge d’Andreu Lladó.

El partit va començar amb problemes en atac i amb fins a 8 pilotes perdudes. Al segon, el Círcol va començar a funcionar gràcies a la direcció de Lladó marcant un ritme que feia anar de bòlid els visitants i també encertat en el tir. Al descans l’avantatge era de 7 punts (34-27).

A la represa, el Círcol va tornar a fallar en atac i la diferència al final del tercer parcial era només de 6 punts, amb tot per decidir a l’últim quart.

Els de Francesc Castellet van reaccionar en el moment clau, donant un cop d’autoritat i ampliant la diferència fins els 18 punts, amb un gran encert exterior i 3 triples consecutius de Medio i Lladó per posar el 70-54.

Precisament Andreu Lladó amb 18 punts, 7 rebots i 6 assitències i Àlex Medio amb 15 punts i 8 rebots van ser els millors del partit, en un bon partit del Círcol.

El Natzaret torna a sumar gràcies a la defensa i a Riera

El Natzaret va sortir disposat a guanyar després de tres derrotes consecutives. La pressió inicial va suposar els primers avantatges i el domini al primer quart (22-10).

El ritme del Natzaret va sorprendre l’Esparraguera. Amb transicions ràpides i bones defenses, la diferència al descans era de 20 punts (39-19), amb un triple sobre la botzina de Pulido.

L’escenari va canviar radicalment a la represa. Els visitants van pujar la intensitat i amb un joc més físic van superar el Natzaret en l’1×1. A més van plantejar una zona 2-3 que va fer molt mal al Natzaret, amb poc encert exterior (2 de 24 en triples).

De fet els de Víctor Carrasco només van anotar 9 punts al tercer quart i l’Esparraguera va anar reduint la diferència, fins a entrar totalment al partit amb el 56-52.

Però dues bones defenses i la veterania d’Albert Riera, assumint la responsabilitat en els moments decisius, van assegurar una victòria (65-58), imprescindible per no despenjar-se a la classificació.

Dissabte a les 18h visiten la pista de l’Horta, cuer del grup i que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Una bona oportunitat per seguir sumant.