L’afició s’enganxa i omple un nou autocar

  0
  43
  13691.jpg

  12/10/2014 – El FIATC Joventut no estarà sol al Principat, ja que un nombrós grup d’aficionats es desplaçarà per donar suport a l’equip contra el MoraBanc Andorra.

   

  Com ja va passar durant la setmana del debut a la Lliga Endesa, amb la visita a Saragossa, el FIATC Joventut ha obert diverses vies per tal d’aconseguir que part de l’afició es pugui desplaçar fins a Andorra, indret on la Penya ha de jugar aquest dissabte (21h).

   

  El club va posar a disposició dels aficionats dues fórmules de desplaçament. La primera, ja esgotada, constava d’un autocar que pujava i baixava d’Andorra en un sol dia, sortint de Badalona a les 9h del matí i arribant de nou a la ciutat passades les dues de la matinada. Aquesta opció tenia un cost de 20 euros pels socis i de 25 euros pels no socis, i contempla el desplaçament i l’entrada pel partit.

   

  La segona fórmula és més costosa a nivell econòmic, però permet als aficionats que així ho vulguin fer nit al Principat. La sortida es realitzarà el mateix dissabte des de Badalona (9h del matí) i es tornarà diumenge a partir de les 16h. Els seguidors verd-i-negres es podran allotjar en un hotel de quatre estrelles situat a cinc minuts del pavelló, en règim d’allotjament i esmorzar.

   

  60 euros pels socis i 70 euros pels no socis són els preus d’aquesta segona oferta de desplaçament. Aquest paquet inclou l’autocar fins a Andorra, l’entrada pel partit i l’hotel.

   

  Resten molt poques places disponibles, però aquells que ho vulguin poden reservar-les adreçant-se a les oficines del FIATC Joventut (de dilluns a dijous de 11h a 13h i de 17h a 20h / divendres només al matí). Cal destacar que FIATC Assegurances sortejarà una samarreta en cada un dels autocars.