La Minguella només salva l’average contra el Mataró (78 a 65)

0
    35

04/03/2014
    Els de Casagemas van fer un partit irregular i van pagar la mala 1a meitat

El sènior de la Minguella va caure sense competir a la pista del Mataró per 78 a 65.
    La millor notícia pels blaus es que van guardar l'average de l'anada contra un rival que podria ser directe per evitar fer la promoció de descens.

Els de Pere Garcia, acostumats al millor i al pitjor setmana rere setmana, van oferir la seva versió més negativa. Sense Castaño, lesionat, els de Casagemas van fer una molt mala sortida i la van anar arrossegant tot el partit

La bona feina exterior de Forcada i Ariño, i el domini interior d'Hernàndez i Romero mostraven les vergonyes de la Minguella, que tova en defensa, estava més pendent de protestar als àrbitres que de jugar (39 a 16).

Un bon final de quart va permetre salvar el cop abans del descans (41 a 22), i la bona feina a la represa va permetre reduir la diferència fins els 10 a l'inici de l'últim quart

Llavors Forcada i Ariño, els millors dels locals, van fer un pas endavant evitant qualsevol intent de remuntada. Amb l'average per decidir-se -la Minguella va guanyar de 17 a Casagemas- els de Pere Garcia van fer un esforç i el van aconseguir salvar.

Albert Valle amb 24 punts i 27 de valoració va ser el millor del matx seguit de Nil Colomer que en va fer 12 per 17 de valoració.

El proper partit dels blaus serà dissabte a les 18h a la pista del Sant Narcís, el cuer de la competició.