0
    23

16/3/2015.-  Els blaus van anar de més a menys i el derbi contra el Sant Josep es va quedar a Casagemes. El Círcol controla a El Vendrell i el Natzaret no aguanta el ritme de l’Esparreguera.

Derbi blau a Casagemes

Minguella i Sant Josep van jugar el derbi badaloní de la jornada a Casagemes i la victòria es va quedar a casa.

Després dels minuts de tempteig i d’errors per part dels dos equips, el Sant Josep va agafar el control del partit.

La defensa va posar molts problemes a la Minguella i el primer quart va ser visitant, 14-20, amb els punts molt repartits.

El domini groc i lila va seguir al segon període i també els blaus van tirar de defensa per no marxar del partit, 25-33 al descans.

A la represa, la Minguella va millorar la defensa i va poder córrer i amb un parcial de 13-8 tornaven a acostar-se al marcador.

El Sant Josep va perdre l’equilibri interior-exterior i va crear menys mobilitat.

Els locals van aprofitar la dinàmica positiva per jugar amb tranquil.litat i seguir per davant al marcador fins el final.

L’encert dels de Casagemes i una defensa més permissiva van fer que els visitants anessin de més a menys per acabar cedint 67-56.

Els dos equips tornen a tenir partits exigents aquest cap de setmana. El Sant Josep juga un altre derbi, aquest a casa contra el Círcol, diumenge a les 17.30.

La Minguella visita la complicada pista de l’Igualada, segon classificat del grup

El Círcol controla a El Vendrell

El Círcol va controlar els 40 minuts en la visita a El Vendrell. A la primera part, Galofré va aguantar els locals amb 16 dels 24 punts.

Però a la segona, els badalonins van donar un pas endavant en defensa i Raul va aturar molt bé la seva referència interior, José Juan, que va acabar desquiciat i eliminat per faltes.

El Círcol va saber atacar molt bé la zona amb encert als triples i l’encert a prop de cistella van fer augmentar la diferència.

L’equip va millorar la defensa a domicili i sumar en una pista complicada amb un bon partit de tot l’equip.

La setmana que ve derbi a Sant Josep, diumenge a les 17.30h.

El Natzaret, fins on arriben les forces

El Sant Andreu es va trobar amb un Esparreguera molt concentrat de sortida, amb una defensa agobiant i dificultant la sortida.

Els tres triples de Zudaire van fer que l’equip és recuperés de la sortida per acabar el quart 19-11.

La defensar es va ajustar al segon parcial i això va permetre robar pilotes i córrer. Però les pilotes perdudes deixen els locals 7 punts amunt a la mitja part, 34-27.

A la represa, el Natzaret va sortir amb força i es va posar a 2 punts. Però l’encert dels seus interiors va tornar a obrir una escletxa i els visitants van començar a acusar el ritme alt que imposava l’Esparreguera, 57-46.

A l’últim quart, la diferència es va mantenir amb els locals controlant el partit. El Natzaret va donar minuts a tres jugadors sub 21 per agafar experiència i minuts a Copa.

Al final, 72-58, aguantant fins on arriben les forces davant un rival superior.

Dissabte a Ausias a les 17.30h, el Natzaret intentarà sumar en la visita d’un Horta cuer que encara no ha guanyat cap partit.