La Penya suma contra un Hospi guerrer (88-75)

0
    37
    DSC_0549.JPG

16/03/2015 – El júnior del FIATC Joventut suma el setè triomf en nou jornades i es prepara per afrontar una setmana de doble partit.

Des que va començar la primera fase de la lliga, els enfrontaments directes contra el CB Hospitalet mai havien estat fàcils. Els riberencs, especialistes en agafar ratxes força àmplies, tornarien a presentar batalla contra la Penya, en aquesta ocasió a l’Olímpic de Badalona.

Durant la major part de partit, el control del joc va ser verd-i-negre. Una bona sortida per part badalonina va donar els primers avantatges consistents al FIATC Joventut, superant la barrera dels dobles dígits.

Amb un bon ritme ofensiu i pressionant molt bé en defensa, la Penya tancava un primer quart notable (25-13) i tenint la situació sota control. L’Hospi, que havia castigat força als interiors del FIATC Joventut forçant faltes, sortia al segon quart amb un parcial de 0 a 6 (25-19), situació que propiciaria el primer temps mort d’Adrià Alonso.

Fins al descans, els riberencs funcionarien a ratxes, alternant la defensa zonal i la individual i causant petits moments de dubtes a les files de la Penya. Els locals, però, no es deixarien dominar i marxarien al descans per davant (44-35).

Després d’un gran inici de tercer quart, el FIATC Joventut es quedaria a les portes de trencar el partit, però l’excés de faltes de jugadors importants com Xabi López o dels pivots li donarien opcions a l’Hospi.

Els visitants arribarien a empatar el duel (60-60), tot i que mai s’acabarien posant per davant. L’acumulació de personals limitaria la rotació de la Penya fins als darrers deu minuts.

Llavors, el partit tornaria a començar, i tot semblava indicar que l’Hospitalet podria disposar d’opcions per donar la sorpresa, sobretot atacant als pivots locals amb alers fent de quatres.

A l’hora de la veritat, la calma i el control del joc tornarien a ser verd-i-negres. Fent una gran defensa, el FIATC Joventut aniria agafant avantatge fins a assolir els 13 punts de diferència finals (88-75).

Amb aquest triomf, la Penya es manté en tercer lloc (7/2). El conjunt d’Adrià Alonso es posarà a una victòria del líder, l’Olost (9/1), si guanya aquest dimecres a casa el partit que té pendent contra el Sant Cugat (20:30h). Dissabte (9h) tocarà visitar al JAC.