La nedadora Mireia Belmonte participa en la Cavalcada de Reis 2013

  0
  belmonte.jpg

  05/01/2013 – L'esportista badalonina s'uneix als Reis Mags, que partiran aquesta tarda des de la rambla de la Solidaritat de Llefià a les 18.30h.

  La nedadora Mireia Belmonte participarà aquest dissabte en la Cavalcada de Reis a Badalona. La doble medallista olímpica badalonina recorrerà els carrers de la ciutat en un automòbil d’època i acompanyada de tres patges. El vehicle en què es desplaçarà l'esportista anirà situat després de la carrossa del patge anunciador i abans de la del Rei Melcior.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per la participació de Belmonte en la Cavalcada. “Per a nosaltres és un orgull que la nostra doble medallista olímpica acompanyi els Reis Mags en el seu recorregut pels carrers de Badalona”, ha afegit l’alcalde.

  L’inici de la Cavalcada serà a la Rambla de la Solidaritat de Llefià, a les 18.30 hores. A partir d’aquí el recorregut i l’horari de pas seran els següents: avinguda de Pius XII, Marquès de Sant Mori (18.45 h), Salvador Seguí, Don Pelai (19.15 h), Alfons XIII (19.30 h), Francesc Macià (19.45), Creu (20 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 20.15 h), Prim (20.30 h) i final al carrer d’en Prim (20.45 h).