L’Ajuntament obre un espai perquè els joves facin consultes a través d’Internet

  0
  62

  05/01/2013 – El Servei d’Informació Juvenil pretén resoldre en línia qüestions que, fins ara, només es podien fer presencialment al Badiu Jove.

  El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa el Servei d’Informació Juvenil per Internet. L’objectiu és resoldre en línia les consultes dels joves d’entre 12 i 35 anys, que ja es podien formular, de manera presencial, a l’espai Badiu Jove.

   

  Entre els temes que es poden consultar hi ha l’ensenyament reglat, no reglat i de lleure; qüestions de feina, emprenedoria o de drets laborals; aconseguir feina a l’estranger; habitatge i consum; salut i esports; associacionisme i participació; cultura i lleure; vacances i estades; mobilitat europea; i informació sobre els carnets joves. Les qüestions es respondran en un termini màxim de 72 hores, comptant només els dies hàbils, de dilluns a divendres.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, considera que “és molt important apropar el Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament mitjançant les noves tecnologies ja que els joves són els principals usuaris d’internet”. “En l’actual situació econòmica, amb més d’un 50% d’atur juvenil, és molt important facilitar eines als joves per poder satisfer qualsevol demanda d’informació, ja sigui sobre formació o món laboral”, ha afegit.

   

  Pots entrar directament al lloc web corresponent aquí:

  https://seu.badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_pageLabel=fesho_dinamic&idTramit=3210312&dDocName=AJB039665&_nfpb=true#wlp_fesho_dinamic