La nova Copa Catalunya: prova d’antígens 72h abans de cada partit i més de 2.000 euros de despesa

  0

  Donada la situació de les darreres restriccions actuals que afecten l’inici de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), aquesta va convocar una reunió amb els diferents conjunts femenins i masculins de la Copa Catalunya, on queden implicats dos equips masculins badalonins: CB Sant Josep i Bàsquet Círcol.

  Més d’un 95% de clubs amb equips en aquesta categoria van participar en aquesta trobada organitzada amb l’objectiu d’analitzar la situació actual i fer una proposta de retorn a la competició el cap de setmana del 6 i 7 de març de 2021.

  CEB Girona, UE Mataró B i UE Montgat són els nous rivals dels badalonins a la primera fase, que finalitzarà el mes de maig. Les bases de la nova competició encara no s’han publicat  però, previsiblement, hi hauria una segona fase amb quarts de finals i una posterior Final A Quatre, tal com s’han desenvolupat les anteriors edicions.

  La competició d’enguany tindrà el nom de Primera División Nacional i serà un ‘a caixa o faixa’ per poder assolir l’ascens a Lliga EBA. Els jugadors s’hauran de sotmetre a prova d’antígens 72 hores abans de cada partit i la despesa – a càrrec de cada club- serà superior als 2.000 euros, només durant la primera fase. Sant Adrià i Santa Coloma són alguns exemples dels clubs que han rebutjat participar en aquesta competició i jugaran per un altre camí, sense cap ascens en joc.

  La Federació Catalana de Basquetbol convocarà, properament, clubs i entitats amb equips de categoria Preferent per tal d’abordar també una altra proposta competitiva per aquests campionats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí