La pàgina ‘Tú no eres de Badalona’ recapta més de 2.500 quilos de joguines

  0
  44
  Tu no eres de Badalona.jpg

  02/01/2018 – Superant així les dues edicions anteriors de la campanya ‘Cap nen sense joguina’.

  Per tercer any consecutiu, els creadors i participants de la pàgina de Facebook ‘Tú no eres de Badalona’ han sortit al carrer per recaptar joguines en el marc de la seva campanya solidària ‘Cap nen sense joguina’, que ha recaptat més de 2.500 quilos de joguines, repartides en més de 250 caixes.

   

  La recollida es va dur a terme a la plaça de la Plana, per segon any, on es va instal·lar una paradeta en la tradicional Fira de Nadal, on tots els veïns solidaris han participat amb les seves aportacions des del 26 de novembre fins al 22 de desembre de 2017. També, l’Escola de Dansa Multiestil i l’AMPA Mare de Déu de l’Assumpció s’han sumat a la campanya i van realitzar la seva peculiar donació de joguines.

   

  Puzles, pilotes, nines, cotxes, peluixos i jocs de taula, entre altres, sense estrenar i també de segona mà en molt bones condicions, seran algunes de les joguines que ‘Tú no eres de Badalona’ ha distribuït en els darrers dies a diverses entitats de la ciutat, com les associacions de veïns de Llefià, La Salut Alta i La Pau, però també a l’associació Kali Zor de Sant Roc, Bestìes i Diables de Foc La Salut i la Parròquia Caritas de Bufalà. Durant aquests dies, les entitats són les encarregades de repartir aquestes les joguines a les famílies més necessitades de la ciutat inscrites en la campanya de l’Ajuntament ‘Cap infant sense joguina. Cap persona sense un somriure.

   

  Destacar que aquesta edició ha superat totes les perspectives respecte els anys anteriors, ja que en 2016 es van recollir 2.100 quilos i 900 quilos de joguines en 2015.