La PAH atura i posposa un nou desnonament a Sant Roc

  0
  desnonament sant roc.JPG

  16/05/2015 – Desenes de persones es van concentrar a les portes del número 782 del carrer Alfons XII, encara que finalment la negociació ‘als despatxos’ va fructificar i la comissió judicial ni es va apropar al domicili. 

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va aturar dijous un nou desnonament al barri de Sant Roc. Desenes de persones es van concentrar a les portes del número 782 del carrer Alfons XII, encara que finalment la negociació ‘als despatxos’ va fructificar i la comissió judicial ni es va apropar al domicili. Després de tres o quatre dies darrera de Bankia per tal de negociar, expliquen des de la PAH, ahir al matí, als jutjats, van aconseguir que l’entitat acceptés l’ajornament de l’execució hipotecària uns tres mesos.

   

  A l’habitatge afectat que el banc vol desnonar hi viu una parella amb tres nens petits en edat escolar. Cap dels dos tenen treball a dia d’avui i no poden pagar una hipoteca que, per altra banda, està a nom de l’avi de la família, responsable del préstec i a qui el banc ja li va treure el seu propi domicili.