Badalona i el seu passat romà tornen a participar a la Nit dels Museus

  0
  nit museus.jpg

  16/05/2015 –   El Museu de Badalona obrirà de set de la tarda a una de la matinada i convida a tots els ciutadans i ciutadanes a visitar les restes de l'antiga ciutat romana de Baetulo amb l'acompanyament de música en directe.

  El Museu de Badalona participa a una nova edició de La Nit dels Museus, una iniciativa que es desenvolupa a nivell europeu i en la que participen, a Barcelona i la seva àrea d’influència, més de 80 centres de diferents municipis.  Les instal·lacions badalonines obriran de set de la tarda a una de la matinada i convida a tots els ciutadans i ciutadanes a visitar les restes de l'antiga ciutat romana de Baetulo amb l'acompanyament de música en directe, gràcies a la col·laboració del Conservatori Professional de Música de Badalona.

   

  Es tracta d’un certamen, que commemora el Dia Internacional dels Museus, el 17 de maig, organitzat pel Consell d'Europa i que vol acostar el patrimoni museístic al gran públic a través d'un ampli ventall de propostes que inclouen concerts, dansa i exposicions, entre moltes altres activitats. Molts dels museus, a més, mantindran l’entrada gratuïta durant tot el diumenge. Aquesta és la 11a edició d’aquesta iniciativa, en la que es veuen involucrats més de 4.000 centres culturals d’uns 40 països diferents.