La PAH atura un desnonament a Sant Roc i negocia la condonació per una família

  0
  IMG_4950.JPG

  20/03/2014 – Amb poc menys de tres dies d’antelació, la PAH Badalona va mobilitzar desenes de persones i va aconseguir establir conversacions prèvies amb el BBVA, entitat que promovia l’execució hipotecària.

  Nou desnonament aturat ahir a Sant Roc. Amb poc menys de tres dies d’antelació, la PAH Badalona va mobilitzar desenes de persones i va aconseguir establir conversacions prèvies amb el BBVA, entitat que promovia l’execució hipotecària. Quan al matí va començar la concentració a les portes del 159 de l’avinguda Maresme, els representants de la plataforma ja es trobaven en vies de posposar el desnonament, notícia que es va confirmar una estona després de l’hora programada.

   

  Araceli i els seus dos fills, de 17 i 4 anys, doncs, podran seguir vivint al seu pis. Almenys de moment. La dona va quedar-se sola amb els dos nens fa un temps i, mesos enrere, van haver de deixar de pagar l’hipoteca per manca d’ingressos. Ara, la plataforma explica que entrarà en converses amb el BBVA per tal d’aconseguir la condonació del deute i lloguer social.