La PAH Badalona ocupa una sucursal de Catalunya Caixa al barri de La Salut

  0
  cat caixa.jpg

  24/02/2014 –

  Emmarcat dins de la campanya global ‘de Km 0, de proximitat de les PAH', la plataforma antidesnonaments de Badalona va ocupar divendres una sucursal de Catalunya Caixa del barri de La Salut, just davant del mercat municipal. Una seixantena de persones van accedir i bloquejar l’oficina a primera hora del matí, igual que va ocórrer a altres municipis catalans. L’objectiu de l’acció era exigir a l’entitat bancària el compliment d’una sèrie d’acords pactats ara fa més d’un any i que, assegura la PAH, no s’estan duent a terme. A Badalona, en concret, la plataforma porta entre 10 i 15 casos de famílies hipotecades amb Catalunya Caixa que no avancen per la falta de voluntat de diàleg de la companyia, expliquen els respresentants locals del col·lectiu.

   

  Durant la jornada, el número de manifestants va anar variant, fins que, a mitja tarda, quan ja no quedava cap treballador ni directiu a la sucursal, la plataforma va decidir abandonar l’acció en comptes de plantejar una ocupació continuada. No obstant, expliquen, aquest és només el “principi” d’una sèrie de manifestacions contra l’entitat bancària.

   

  Dissabte, desenes i desenes de PAHs de tot l’estat van celebrar a Barcelona els cinc anys de lluita contra els desnonaments i els abusos del sector bancari.