Piti Belmonte: “Hem superat molts inconvenients i un arbitratge terrible”

  0
  39
  belmom.jpg

  23/02/2014 – Piti Belmonte confia que el triomf contra el València suposi “un punt d’inflexió definitiu” en la trajectòria del Badalona i que sobretot carregui de confiança la plantilla escapulada de cara al tram final de la lliga. S’ha de continuar remant per allunyar-se de la zona de descens, però triomfs èpics com l’aconseguit contra el conjunt de Nico Estévez ajuden, i molt. “Mentalment hem de sortir reforçats d’aquesta situació, perquè l’equip ha sabut superar totes les adversitats, que han estat moltes”, apunta el tècnic escapulat, que no es va mossegar la llengua a l’hora de parlar de l’arbitratge: “Hem superat molts inconvenients durant el partit i un arbitratge terrible, amb moltes targetes quan no som precisament un equip agressiu. Felicito l’equip pel triomf i l’esforç”.

  Piti Belmonte va lloar, sobretot, la intensitat exhibida pels seus homes, especialment en la posada en escena: “El futbol és intensitat i concentració; ha estat clau ha estat la manera com hem començat el partit, intentant recuperar la pilota en camp contrari, sabent que ells surten jugant”. “A la primera part podríem haver obtingut una major renda de gols, perquè el València no ens ha creat cap situació”, va continuar el tècnic, satisfet per la capacitat de l’equip de refer-se de tots els cops: “En la segona meitat, en una errada nostra, ens ha empatat, però tot i quedar-nos amb un home menys l’equip ha seguit treballant, confiant i sent superior al València”. Una intensitat i una concentració que va tenir en Jordi Ferrón un dels destacats: “Ferrón està dins de la dinàmica de l’equip i ha mostrat un alt grau d’intensitat i ha aportat la seva veterania en moments complicats. A més, quan un jugador no està participant, és clau el físic i ell l’ha mantingut en tot moment, quan ens hem quedat amb deu i després amb nou. El felicito a ell i a tot l’equip i també al preparador físic”.

  De cara al partit de l’Alcoià les targetes passaran factura (Gómez, Cárdenas i Ferrón estaran sancionats), però Piti espera poder recuperar alguns de lesionats, especialment els centrals Joan Castillo i Robert Costa: ”Tots dos segueixen el seu procés de recuperació i haurem d’esperar a veure com va la setmana, però esperem poder comptar amb ells”.

  El tècnic del València Mestalla Nico Estévez, pel seu cantó, va lamentar l’oportunitat perduda pels seus jugadors de puntuar al Centenari: “Seguim perdent partits per passerells i per jugades aïllades”.  “A la primera part és normal que el Badalona sortís molt a l’atac per fer el gol i  agafar confiança, sobretot tenint en compte la seva situació, però en la segona part hem dut la iniciativa i hem fet un pas endavant, jugant més al camp del Badalona. Però quan més nerviós podia estar el Badalona ha vingut el 2-1, on hem tornat a fallar en una acció a pilota aturada”, va concloure l’entrenador del filial valencianista.