La PAH-BDN treu a debat la relació entre la Justícia i les hipoteques

  0
  pah.JPG

  18/03/2013 – Pocs dies després de la sentència del Tribunal Suprem sobre els abusos de la llei hipotecària espanyola, la plataforma organitza a Can Cabanyes una xerrada amb un advocat i un magistrat.

  Després de la sentència del Tribunal Suprem sobre la llei hipotecària espanyola, que ha de millorar la normativa envers els ciutadans, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca vol aprofitar aquests propers dies per fer una mica de pinya i pedagogia. Avui dimarts, l’entitat prepara una xerrada a Can Cabanyes, equipament municipal situat a Lloreda que ha esdevingut un dels ‘quartells generals’ de la plataforma. A partir de les 7 de la tarda, els assistents comptaran amb la presència de l’advocat Rafael Mendoza i el magistrat Antonio Lechón, que posaran les bases per a un debat sobre la relació entre la Justícia i les hipoteques.

   

  Ja de cara a l’abril, la PAH de Badalona prepara una tarda ‘cinematogràfica’ a El Círcol amb la projecció del documental La plataforma, de Jon Herranz, que relata la breu però intensa història del col·lectiu que lluita contra els desnonaments. El president de la SICOM, associació audiovisual i de producció sense ànim de lucre, Josep Cabanyol, i la portaveu de la PAH, Ada Colau, participaran a l’acte.