Maldonado: “Els joves han de tenir bons miralls al primer equip”

  0
  67
  maldonado i barrera charly.JPG

  18/03/2013

  El tècnic verd-i-negre creu que els joves "ens van donar molta energia al segon quart i ens van fer creure en la victòria" però adverteix que "no farem cap gran replantejament"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, es va mostrar "content" per la victòria del seu equip i per la "gran tasca que vam fer".

   

  El tècnic verd-i-negre va destacar la feina dels joves que "van jugar valents i sense pressió" i ens van "empentar cap endavant al segon quart".

   

  "Ens van donar molta energia i ens deixa tranquils saber què hi són, però cal evaluar-los en la justa mesura", ha aclarit Maldonado, que creu que "tenen un treball al seu equip i amb nosaltres vénen a cobrir els espais que deixem".

   

  Per deixar clar aquest tema, l'adrianenc va explicar que "no crec que haguem de fer un gran replantejament després d'aquest partit" i que "també hem de tenir respecte pels que estan cada dia treballant amb nosaltres". A més ha recordat que el bon rendiment dels joves també és mèrit dels veterans, perquè "han de tenir bons miralls al primer equip".

   

  De l'anàlisi esportiu del partit, va dir que "gràcies als joves vam fer un tercer quart espectacular i vam creure que podíem guanyar" però que "el final se'ns va fer llarg, ens va costar tancar el partit i per sort vam tenir a Oliver que va agafar la pilota".

   

  Maldonado va evitar parlar de Play Off i va voler destacar que aquest triomf "ens ajuda a creure en el treball que fem".

   

  Per últim també va voler recordar que aquesta victòria també "és un premi pels entrenadors de cantera que treballen amb els joves".