La PAH es concentra als jutjats en defensa d’una denunciada per Catalunya Caixa

  0
  44
  pah cat caixa.jpg

  27/03/2014 – La plataforma explica que la seva companya va ser denunciada sense motiu; finalment, l'entitat bancària no s'ha presentat.

  Els integrants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badalona es van concentrar dimarts a les portes dels jutjats de Badalona per recolzar una de les seves companyes durant un judici contra Catalunya Caixa. Ángela, una de les membres del col·lectiu, assistia a les instal·lacions en qualitat d’acusada per amenaces i insults.

   

  La pròpia afectada i la plataforma expliquen que, fa unes setmanes, un petit grup de la PAH es va reunir amb la directora d’una de les sucursals de Catalunya Caixa del barri de La Salut. Després de sortir, la policia va identificar i denunciar, a instàncies de la directora de l’oficina, l’Ángela, una decisió que ningú del grup va comprendre, ja que la reunió va transcórrer amb normalitat i no va haver-hi cap aldarull.

   

  Finalment, però, l’entitat bancària no es va presentar al judici i la denúncia va ser arxivada. Els representants de la PAH expliquen que no es el primer cas d’aquest tipus, en el qual Catalunya Caixa denuncia sense motiu i després no es persona als jutjats.