Sorli Discau compra la cadena badalonina Supermercats Del Rio

  0
  96
  ok.JPG

  27/03/2014 – L'empresa amb seu a Badalona tanca així una etapa de 40 anys d'expansió; s'han assegurat la continuïtat de tots els treballadors de la companyia.

  El grup Superficies de Alimentación, propietària dels supermercats Sorli Discau, ha adquirit la cadena Supermercats Del Rio, amb 13 establiments repartits per tota la província de Barcelona, set dels quals a la ciutat de Badalona.

   

  Del Rio tanca així una etapa i traspassa el funcionament d’una empresa de caire familiar després de 40 anys d’expansió i creixement des de Badalona, on té la seu central. I ho fa un cop assegurada la permanència i continuïtat de tots i cadascun dels llocs de treball dels seus 13 establiments.

   

  Amb aquesta incorporació, per la seva part, Sorli Discau arriba als 113 supermercats arreu de Catalunya i supera els 250 milions d’euros en volum de vendes, segons va informar dilluns la pròpia empresa.

   

  El director general de Sorli Discau, Julio Santos-Olmo, ha explicat aquesta setmana que l’adquisició suposa la consolidació d’un model propi a Catalunya.