La PAH es desplaça un cop al mes a diferents barris de Badalona

  0
  46
  pahok.JPG

  06/02/2014 – El col·lectiu antidesnonaments badaloní intercedeix en més de 700 casos de famílies i persones de la ciutat que es veuen en risc de perdre la seva vivenda.

  Fa temps que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va convertir-se en un agent important dins la vida social de Badalona i de molts altres municipis. La seva rellevància no para de créixer, i és que, a dia d’avui, el col·lectiu antidesnonaments badaloní intercedeix en més de 700 casos de famílies i persones de la ciutat que es veuen en risc de perdre la seva vivenda.

   

  Per tal d’arribar a més veïns i veïnes, la PAH de Badalona engega aquesta setmana reunions arreu de la ciutat. Cada primer dijous de mes, la plataforma durà a terme la seva assemblea periòdica a una associació de veïns. Aquest dijous, dia 6, a Sant Crist de Can Cabanyes; el mes de març, a Bufalà, i el mes d’abril, a Lloreda, són de moment les cites programades. Els responsables del col·lectiu expliquen que, si la iniciativa pren força, estudiaran la possibilitat de traslladar les assemblees a parcs i places quan arribi el bon temps, una fórmula més oberta i visible.

   

  La resta de dijous, la trobada amb la PAH serà al punt habitual: el carrer Font i Escolà, 6, els dijous a les 18h. La plataforma recorda que el seu assessorament és gratuït i que, si algú es fa passar per un membre de la plataforma i demana diners per les consultes, es tracta d’un impostor/a.