La PAH i la pressió veïnal detenen un desnonament més a La Salut

  0
  desnonament.JPG

  16/11/2012 – Prop d'un centenar de persones es van congregar al número 13 del Grup Verge de La Salut per recolzar una família durant el seu segon intent d'evitar l'execució judicial.

  La pressió veïnal va tornar a evitar ahir al matí un desnonament al barri de la Salut.  Més d’una cinquantena de persones es van concentrar al número 13 del Grup Verge de la Salut convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i varen fer costar al Raul.

   

  És el segon cop que La Caixa intenta desnonar a aquesta família, que va quedar atrapada en una hipoteca pont. No van aconseguir vendre la seva anterior vivenda i la quota hipotecària va arribar fins als 4.000 euros mensuals. La dona de la parella es va quedar sense feina i la família no va poder fer-se càrrec dels enormes costos i deutes amb el banc.

   

  Tot i la moratòria de dos anys que tant s’ha anunciat els darrers dies, Raul afirma que els bancs diuen no saber-ne res, de moment, i que el perill de quedar-se sense sostre continua existint. Ahir, degut a la vaga general, no hi havia suficients funcionaris judicials per executar el desnonament, que va quedar posposat fins nou avís.