La parlamentària d’ICV-EUiA Dolors Camats dóna suport a la lluita del Baldiri i Reixac

  0
  baldiri camats.JPG

  21/05/2014 – La portaveu d’ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, va visitar ahir l’Escola Baldiri i Reixac de La Salut-Llefià i va participar de l’assemblea que, des de divendres passat, ha constituït la comunitat educativa.

  La portaveu d’ICV-EuiA al Parlament, Dolors Camats, va visitar ahir l’Escola Baldiri i Reixac de La Salut-Llefià i va participar de l’assemblea que, des de divendres passat, ha constituït la comunitat educativa amb la finalitat de reivindicar el manteniment de les actuals línies de P3. La parlamentària va encoratjar pares, mares i professionals a continuar amb la lluita, perquè “la demografia no explica el tancament de línies” –tal i com argumenta Ensenyament-, sinó que “hi ha raons ideològiques darrera”.

   

  Els ecosocialistes, per la seva banda, portaran la problemàtica a la comissió d’ensenyament del Parlament i, segons afirmava ahir Camats, intentaran traslladar la qüestió al propi hemicicle perquè sigui debatut i votat. En aquest sentit, ha convidat la comunitat del Baldiri a desplaçar-se fins al Parlament per poder presentar els seus arguments i poder parlar allà amb tots els grups polítics.

   

  La reivindicació no s’atura

   

  La lluita del centre badaloní ha estat incessant des de divendres. Després d’una reunió gens prolífera el passat dilluns, ahir una representació de la comunitat va tornar a apostar-se a les portes del Departament d’Ensenyament per protestar contra la retallada d’una classe de P3 i l’incompliment del compromís de construir un ascensor perquè l’edifici sigui adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest matí, estava previst que un grup de pares tornés a manifestar-se. Mentrestant, la recollida de signatures en favor de la causa no s’atura. Ensenyament, per la seva part, demana a pares i mares que aturin les mobilitzacions fins que es prengui una determinació el proper dia 30.