La Penya 2018/2019 es posa en marxa

  0
  unnamed.jpg

  16/08/2018 – Tret de sortida a la nova temporada. La Penya 2018/2019 s’ha posat en marxa amb les proves mediques i dilluns que ve, a l’Olímpic, la plantilla afrontarà els primers entrenaments. 

  16/08/2018 – Tret de sortida a la nova temporada. La Penya 2018/2019 s’ha posat en marxa aquest dijous amb les primeres proves mediques i dilluns que ve, dia 20 d’agost, a l’Olímpic, la plantilla afrontarà els primers entrenaments, en sessions de matí i tarda. 
  Nico Laprovittola, Shawn Dawson, Conor Morgan, Dakota Mathias, Xabi López-Arostegui, Simon Birgander, Arturs Zagars i Joel Parra han passat la revisió mèdica aquest dijous a la Clínica Rehabilitación Gramanet, amb la col·laboració de Divina Seguros. I aquest divendres ho faran Albert Ventura, Sergi Vidal, Neno Dimitrijevic, José Ignacio Nogués, Terrence Bieshaar i Pep Busquets. 
  L'aler pivot nord-americà Quincy Miller, una de les cares noves, no aterrarà a Badalona fins a final de mes. La Penya, d’altra banda, també està pendent d’acabar de lligar el fitxatge d’un pivot (Marko Todorovic) per tancar la plantilla.